Dodik o Putinu i "podizanju ručne": Ma, dajte... / VIDEO

Predsednik RS Milorad Dodik odbacio je medijske spekulacije da mu je prilikom sastanka u Moskvi ruski predsednik Vladimir Putin poručio da "podigne ručnu".

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

09:02

Dodik o Putinu i
Tanjug

"Ma, dajte, znam, to oni koji nikad nigde nisu bili, ni na jednom ozbiljnom sastanku, o tome govore. Znam da mnogi vape za detaljima", rekao je Dodik novinarima u Skupštini RS.

On je naglasio da je to bio ozbiljan sastanak i da se razgovaralo o ozbiljnim temama.

"Taj termin "ručna" nije pomenut", istakao je Dodik, koji je preneo da mu je Putin poželeo sreću na referendumu i na izborima.

Poželeo je, kako je rekao, sreću srpskom narodu i RS i stabilnost i mir u regonu, navodeći da je Rusija zainteresovana za taj mir.

Ocenivši da je Rusija pokazala da je globalan partner i da je faktor odnosa u čitavom svetu i da ne može biti zanemarena, Dodik je prokomentarisao da "svi Evropljani jedva čekaju da ukinu sankcije Rusiji i svi bi potrčali da dođu u Moskvu, samo je problem ako ide Milorad Dodik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: