Kamion pokosio radnike na auto-putu, vozač pobegao

Jedan radnik je poginuo, a jedan je teško povređen nakon što ih je na auto-putu Šid-Beograd pokosio kamion, čiji je vozač zatim pobegao s mesta nesreće.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

13:26

Default images
Foto: Thinkstock

Kamion turskih registarskih oznaka naleteo je na radnike M. H. i S. N. dok su oni u zaustavnoj traci auto-puta farbali signalizaciju.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za rad, njih dvojica su radnici putarske firme "Sremput" iz Rume i nosili su propisane fluoroscentne prsluke. M. H. je stradao na mestu udesa, a S. N. je teško povređen.

"Iz nepoznatih razloga vozač kamiona je prešao desnom stranom vozila u zaustavnu traku auto-puta, udario u putarsko vozilo sa rotacijom i signalizacijom radova, koje se nalazilo oko 70 metara ispred radnika, nastavio kretanje i udario u M. H. i S. N. Nastradali su nosili fluoroscentne prsluke", navodi se u saopštenju.

Vozač je peške pobegao s mesta nesreće.

Inspektor rada je odmah izašao na mesto događaja i započeo nadzor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: