Karić: Neki se u Srbiji plaše Karića i salate

Lider PSS Bogoljub Karić rekao je da nema političkih ambicija, ali i da se neki na političkoj sceni Srbije i dalje "plaše Karića i zelene salate".

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

14:28

Karić: Neki se u Srbiji plaše Karića i salate
Foto: Screenshot / TV Prva

Karić je u razgovoru za Prvu ponovio da je fokusiran na poslove u Rusiji i kompaniju za koju kaže da je "najveća građevinska u Evropi".

"Znaju da bih preko salate ponovo pobedio. Zato je ultimatum i postavljen - ili gasi partiju i da prodamo Mobtel ili spisak 28 članova porodice Karić i menadžmenta iz BK grupe da se uhapse", rekao je Karić.

Kako je naveo, "odabrao je teži put" jer ne prihvata ucene.

"Smešno, tragično i žalosno je što ja ne smem da uđem samo u Srbiju. To je poternica skoro zaboravljene Jugoslavije, nema nikakav značaj i nijedna zemlja ne tretira kao poternicu. I EU i ruska Duma i američki Kongres su svi potvrdili da je u pitanju politički progon", rekao je Karić.

On je podvukao da odluka Višeg suda u Beogradu da odustane od jednog od procesa koji se vode protiv njega nije politička već čisto pravna.

"Desilo se da proces zastari", rekao je Karić.

Takođe, on je u emisiji "150 minuta" pokazao knjigu koju je sa bratom Dragomirom napisao o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

"To je naše viđenje vladavine Putina. On je čovek koji nam je u Petrogradu potpisao prvu radnu dozvolu, dok je bio zamenik ministra za spoljno-ekonomske trgovinske odnose", rekao je Karić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: