Demokrate biraju i zamenika predsednika, Politički savet..

Demokratska stranka će uskoro izabrati i zamenika predsednika stranke, kao i stranačke organe, izjavila je portparolka DS Aleksandra Jerkov.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

13:37

Demokrate biraju i zamenika predsednika, Politički savet..

Zamenika predsednika DS bira Glavni odbor na predlog lidera stranke, i to će biti jedan od potpredsednika.

Jerkov je za Tanjug rekla da će na stranačkoj supštini koja će biti održana u narednih mesec dana biti izabrani Politički savet, članovi Predsedništva, Glavnog odbora i Izvršnog odbora, kao i generalni sekretar.

Dragan Šutanovac je za novog predsednika DS izabran na neposrednom stranačkim izborima održanim u subotu, 24. septembra, a pored njega, kandidati su bili i dosadašnji lider demokrata Bojan Pajtić, Zoran Lutovac i Srboljub Antić.

Za potpredsednike DS izabrani su Branislav Lečić, Tamara Tripić, Nada Kolundžija, Jovan Marković i Igor Salak, a među njima biće izabran zamenik lidera demokrata.

Kandidati za potpredsednike DS bili su i Gordana Čomic, Miloš Džajić, Nataša Vučković, Dragoslav Šumarac, Dragan Domazet i Bogdan Tatić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: