Neopravdani: Učitelj kasni, đaci čekaju pred vratima VIDEO

Kad učenik zakasni na čas nije ništa neuobičajeno i to se dešava u svakoj školi, ali u jednom selu kod Lebana učitelj stalno kasni na posao.

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2016.

18:26

Neopravdani: Učitelj kasni, đaci čekaju pred vratima VIDEO

Četvoro đaka čeka ispred zaključane škole dok učitelj ne dođe. Roditelji traže da neko pomogne deci, a direktor škole i učitelj nisu zabrinuti što časovi ne počinju na vreme.

Učenici osnovne škole u selu Svinjarica kod Lebana u deset i petnaest su ispred škole. Prema rasporodu prvi čas im počinje u pola jedanaest, ali u poslednjih mesec dana nikada nisu seli u klupe tačno na vreme.

Pre učitelja školu treba da otvori pomoćni radnik, ali ni on kao i drugi učitelj pripravnik nikada nisu došli pre pola jedanaest.

Učitelj priznaje da kasni ali se pravda da je sve to zbog autobusakog prevoza. Ipak on ima rešenje šta da rade deca dok se škola ne otvori.

Direktor matične škole „Vuk Karadžić“ u Lebanu Dragan Jović, takođe priznaje da učitelj kasni zbog autobusa ali to opravdava. On nije želeo da daje bilo kakve izjave.

Roditeljima učenika koji protestuju zbog kašnjenja učitelja, zabranjen je ulazak u školu.

Selo Svinjarica udaljeno je 10 kilometara od Lebana i roditelji planiraju da decu prebace u neku drugu školu.

Opširnije u videoprilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: