"Bitka za RS" reklamnim spotovima / VIDEO

Medijskim nebom u BiH trenutno dominiraju dva protivrečna snimka - jedan koji poziva građane da izađu na referendum o Danu RS i drugi koji poručuje suprotno.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2016.

10:10

Screenshot

RTRS je pre nekoliko dana objavila spot "Srpska te treba" kojim poziva građane da izađu na referendum i zaokruže da su za 9. januar kao dan Republike Srpske.

Dvominutni spot počinje naracijom Stefana o ocu kojeg nije upamtio jer je rođen u vreme kada se vodila bitka za život.

"Oca nisam zapamtio. Ali znam šta mi je ostavio. Ognjište. Krsnu slavu. I moju otadžbinu", kaže Stefan. Drugi spot poziva građane RS-a da kažu ne predstojećem referendumu.

U spotu Ejuba Kučuka iz marketinške agencija MITA i Murisa Beglerovića iz videoprodukcijske kuće "Gotiva" se navodi da građani imaju priliku pokazati da su za život, da poštuju dobrog čoveka i preziru lošeg.

"25. septembra treba da kažeš ne, jer to nije referendum za Srpsku, nju niko ne dira, niko ne neguje i niko ne napada. To je referendum za podele i neizvesnu budućnost. Vreme je da radimo za našu decu umesto da ih vodimo u rat. Vreme je za novu BiH. Reci ne referendumu", dodaje se u spotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: