"Halilovićeva izjava - stvaranje lažne panike"

Potpredsednica SNS i predsednica skupštinskog Odbora za odbranu Marija Obradović reagovala je povodom pretnji ratnog komandanta Armije BiH Sefera Halilovića.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.09.2016.

12:20

Ona je navela da ne veruje da situacija u regionu izmiče kontroli sve dok je Srbija ozbiljna i odgovorna u odgovoru na provokacije.

"Ne vidim razloge za takav način reakcije od strane zvaničnika BiH, ali tu treba napraviti akcenat. Halilović nije zvaničnik BiH. Iako neki govore da je on glasnogovornik nekih lidera, ne bih se složila s tim”, rekla je Obradović gostujući na N1.

Ona smtra da je to "podizanje larme, lažne panike jer ozbiljni lideri, pre 'potezanja' ovakvih rečenica, mnogo ozbiljnije razmisle.

Prema njenim recima, zvanično Sarajevo bi trebalo da reaguje.

On je penzionisani komandant, neko ko nije glas bošnjackog naroda. Ne treba zaboraviti da su izbori u Bosni i da je to njima za dnevno političke potrebe. To građani treba da razlikuju”, navela je Obradović.

Ona je naglasila i da su se svi srpski zvanicnici ogradili od te izjave.

"Najlakše je dati puške u ruke i krenuti. Nama u Srbiji treba posao u ruke... Ja kao mama sina od 20 godina i koji bi mogao da se nađe u toj situaciji, jako se plašim ovakvih izjava... “, naglasila je potpredsednica SNS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: