Kamermani se izvinili Vučiću, a i Vučić kamermanima VIDEO

Razgovor kamermana RTS tokom emisije u kojoj je gostovao premijer Srbije izazvao je njegovu reakciju, a potom su razmenjena izvinjenja, piše Danas.

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2016.

10:32

Kamermani se izvinili Vučiću, a i Vučić kamermanima VIDEO
screenshot

Buka kamermana u studiju je izazvala Aleksandra Vučića da reaguje i utiša ih. Direktor RTS Dragan Bujošević objašnjava da se premijer posle emisije izvinio kamermanima što ih je upozorio, a i oni su se njemu izvinili što su bili glasni.

Kako za "Danas" nezvanično kažu zaposleni u RTS, ovakve situacije u živim emisijama nisu neuobičajene, kamermani često razgovaraju među sobom i to može da bude iritantno i da dekoncentriše goste i novinare.

Sagovornici beogradskog lista navode da kamermani obično budu upozoreni tokom reklama ili u pauzama snimanja, a to tokom intervjua sa premijerom nije bilo moguće učiniti jer nije bilo prekida u emitovanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: