Dobrodošla Žarkovačka rupo (ponovo) /FOTO

Zbog loše sanacije na putu u Žarkovu jedna rupa pojavila se na istom mestu čak tri puta za nešto više od godinu dana, a kako to izgleda okačeno je na Fejsbuk.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.09.2016.

20:24

Dobrodošla Žarkovačka rupo (ponovo) /FOTO
Foto: Thinkstock

"Želim sa vama da podelim rađanje i umiranje, ponovno rađanje i ponovno umiranje jedne rupe u Žarkovu“, napisala je na Fejsbuku Ivana Mihajlović.

Kako kaže, Žarkovačka rupa postala je sastavni deo njihovih života. Problem su prijavili 15 puta, a tri puta je Beokom servis prosleđivao prijavu i Beograd put je sanirao štetu.

Međutim, rupa se svaki put vratila.

"Borila se snažno, posle svake sanacije izlazila je veća i rupastija nego pre. Jedna lekcija o upornosti svima nama koji na putu do svog posla prolazimo svakog dana pored nje ne primećujući je“.

Osim toga, ona kaže da se rupa danas ponovo pojavila, a okačila je i niz fotografija koje ilustruju šta se dešavalo sa tih problemom na putu.

"Da li prosleđivati prijavu, da li ponovo posmatrati mučenje jedne male rupe u jednom malom naselju... Da li da je jednostavno pustimo da živi, da se širi po putu, da li je ponovo 'ubiti'? Ali... Ko smo mi da odlučujemo o tome... Dobrodošla Žarkovačka rupo (ponovo)", zaključuje Ivana Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: