Dodikovu partiju ne zanimaju izbori, samo referendum

Iz SNSD predsednika Republike Srpske Milorada Dodika je saopšteno da u potpunosti obustavljaju medijsku kampanju za lokalne izbore.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 18.09.2016.

14:52

Dodikovu partiju ne zanimaju izbori, samo referendum
Tanjug

Oni su doneli takvu odluku kako bi se sva pažnja javnosti do 25. septembra usmerila na održavanje referenduma o Danu Republike Srpske, prenosi Fena.

Navodi se da će tako sav svoj zakupljeni medijski prostor u elektronskim medijima i na površinama za oglašavanje u javnom prostoru ustupiti Komisiji za sprovođenje referenduma kako bi što bolje informisala građane RS o održavanju referenduma o Danu RS-a u neđelju 25. septembra.

Iz SNSD-a pozivaju sve stanovnike RS da u što većem broju izađu na referendum i odbrane, kako navode u saopštenju, "pravo na RS i njen Dan 9. januar".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: