Klintonova se u četvrtak vraća kampanji

Kandidatkinja demokrata za Belu kuću Hilari Klinton u četvrtak će se vratiti obavezama u kampanji pred izbore, saopštio je njen portparol, javlja AFP.

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

00:44

Klintonova se u četvrtak vraća kampanji
Foto: GettyImages

Hilari Klinton je zbog upale pluća morala da otkaže planirane skupove u Kaliforniji, što je podstaklo pitanja o njenom ukupnom zdravstvenom stanju, ali po svemu sudeći neće mnogo uticati na njenu kampanju.

"Nadam se da to neće koristiti kao izgovor, ali ne verujem da će mnogo uticati na nju", izjavila je jedna Njujorčanka u anketi o posledicama Hilarine bolesti.

"Svako može da se razboli od upale pluća. Ljudi treba da imaju u vidu koliko je vredno vodila kampanju i koliko je malo imala odmora i sna. To pokazuje koliko se bori za ljude jer je uložila toliki trud da objasni biračima šta su sve njeni planovi za Ameriku”, kaže jedan njen sugrađanin.

Dok se ne vrati svojim obavezama u kampanji pomaže joj aktuelni predsednik SAD Barak Obama.

Izbori u SAD biće održani 8. novembra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: