Beli doktorirao posle 15 dana u SAD

Lider mladenovačkog pokreta Sarmu probo nisi Ljubiša Preletačević Beli pohvalio se na Tviteru doktoratom koji je stekao u SAD.

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

22:56

Beli doktorirao posle 15 dana u SAD
Foto: Youtube screenshot

Preletačević je na Tviter okačio fotografiju doktorata sa "renomiranog FraudSky State University”.

“Vratio sam se, idemo dalje #SamoJako”, piše Preletačević koji je stekao doktorat iz industrijskog korporativnog menadžmenta.

Podsećamo, lider pokreta Sarmu probo nisi u SAD je otputovao 31. avgusta. Preletačević je pre puta u SAD za B92 rekao da tamo ide kako bi stekao obuku u CIA.

"Ja idem tamo na dogovor, tj. obuku u CIA i idem malo kod Trampa da se nešto posavetujem sa njim. On mi je rekao 'Burazeru, ne telefon sve slušaju i tako je bolje da se vidimo'. Mi smo u jako dobrim odnosima. Amerika sad, sledeće godine Rusija. Prvo da vidimo šta Ameri kažu pa ćemo da pretegnemo, mada možda bi ko Tito i ovamo i onamo", rekao je tada Preletačević.

Drugi razlog putovanja u SAD bilo je obrazovanje.

"Idem na doktorske studije, uplatili smo, ili treba da legne, sve ispite - da u roku od tri meseca postanem doktor. Ja treba samo da prisustvujem predavanjima kao i kod nas, ali je Amerika ipak jača diploma", objasio je tada Beli za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: