Vučić: Očekujem 50-60 odsto na izborima u Beloj Palanci

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će od 10. do 17. oktobra boraviti u Nišu, gde će razgovarati sa građanima.

Izvor: Beta

Utorak, 13.09.2016.

19:32

Vučić: Očekujem 50-60 odsto na izborima u Beloj Palanci
Foto: Tanjug

"U tom periodu obići ću svako mesto u Pirotskom, Nišavskom, Pčinjskom, Jablaničkom i Topličkom okrugu", rekao je Vučić u Beloj Palanci na predizbornoj konvenciji SNS-a za lokalne izbore koji će biti održani u nedelju, 18. septembra.

Vučić je rekao da je siguran da će SNS na lokalnim izborima u Beloj Palanci dobiti podršku 50 - 60 odsto građana.

"To će nam dati snagu da uradimo i više", rekao je Vučić.

On je dodao "da su za nepune dve godine, prvi put u novijoj političkoj istoriji, uspeli da obezbede da u septembru državna kasa Srbije bude u plusu, a ne u debelom minusu".

Vučić je najavio povećanje plata zaposlenima u javnom sektoru, povećanje penzija i dolazak investitora u Niš i Belu Palanku, a podsetio je i na donetu odluku o povećanju minimalne cene rada.

"U narednih šest meseci samo u Nišu otvorićemo četiri, pet fabrika, a hoću da dovedem investitora u Belu Palanku i zaposlimo ljude u ovoj opštini", rekao je Vučić i dodao da će nastojati da jug Srbije ne bude najsiromašniji deo zemlje.

Vučić je ranije za list „Danas“ od utorka rekao da će oko 11. oktobra sednica Vlade biti održana u Nišu i da će tada građani imati priliku da razgovaraju sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: