Tramp: Zdravlje je važno u kampanji, uskoro i moji nalazi

Republikanski kandidat za Belu kuću Donald Tramp izjavio je da je zdravstveno stanje predsedničkih kandidata važno pitanje u predizbornoj kampanji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.09.2016.

13:55

Tramp: Zdravlje je važno u kampanji, uskoro i moji nalazi
Foto: GettyImages

Osim toga, Tramp je najavio da će uskoro objaviti detaljne informacije o svom zdravstvenom stanju, javlja Rojters.

Tramp je to rekao pošto je njegovoj demokratskoj protivkandidatkinji Hilari Klinton pozlilo tokom komemoracije u Njujorku povodom obeležavanja 15-godišnjice terorističkih napada u SAD, zbog čega je morala da ranije napusti skup, a lekari su potom utvrdili da ima upalu pluća.

"Nadam se da je ona dobro, da će se oporaviti i da ćemo se videti na debati", rekao je Tramp u telefonskom intervjuu za "Foks njuz".

Na pitanje da li je zdravstveno stanje predsedničkih kandidata važno, Tramp je je rekao: "Mislim da jeste. Zapravo... prošle nedelje sam se podvrgao sistematskom pregledu i... kada nalazi budu gotovi, objaviću ih sa podrobnim podacima".

Hilari Klinton je zbog bolesti otkazala zakazani predizborni skup u Kaliforniji, a mediji spekulišu da bi njeno zdravstveno stanje moglo biti odlučujući faktor u prilog njenom rivalu Trampu koji mesecima tvrdi da ona nije fizički podobna da bude predsednica SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: