Tabla na auto-putu: "Nиш" samo pravo / VIDEO

Vozači su uvek zadovoljni kada se izgradi neka nova deonica autoputa na Koridoru 10 ka makedonskoj granici, jer putuju brže i bezbednije.

Izvor: B92

Nedelja, 11.09.2016.

18:28

Tabla na auto-putu:

Međutim, ponekad ih novopostavljeni saobraćajni znakovi i table sa obaveštenjima malo zbunjuju, ali i uveseljavaju.

U blizini Leskovca pre uključenja na novi autoput velika zelena tabla sa obaveštenjem kojim putem možete na sever ili jug zemlje. Latinični natpisi gradova uredno ispisani, ali Niš je dobio i mešovitu ćirilično-latiničnu verziju.

Na samo sto metara od mešovitog natpisa naplatna rampa, a radnici nisu primetili ništa neobično na tablama.

Zaposleni u Javnom preduzeću Putevi Srbije koje zaduženo za saobraćajnu signalizaciju spremni su da promene slova u natpisu.

U mestima pored kojih prolazi novi autoput takođe je postavljena nova saobraćajna signalizacija. Na ulasku u najveće leskovačko selo piše Pečenjevac, a na izlasku samo dva kilometra dalje Pečenjevce.

Stanovnike Vladičinog Hana zbunjuju dva različita naziva za dva tunela, Manojle i Manajle, koji jedan pored drugog prolaze ispod iste planine.

Opširnije u videoprilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: