Poklonska: Ne pitajte me da li želim da zamenim Putina

Ruska tužiteljka Natalija Poklonska ocenila je kao provokativno pitanje o ambicijama da postane buduća predsednica Rusije.

Izvor: Sputnjik

Utorak, 06.09.2016.

21:50

Poklonska: Ne pitajte me da li želim da zamenim Putina
screenshot

„Ne odgovaram na provokativna pitanja. Jedina stvar koju želim je da, uz Božju volju i njegovu pomoć, budem podrška i zaštita za našu domovinu i radim u timu predsednika Vladimira Putina“, rekla je krimska tužiteljka, prenose ruske novine „Izvestija“.

Poklonska nije komentarisala ni pitanje njenog naslednika u kancelariji tužioca Republike Krim, naglašavajući da odgovor na ovo pitanje može dati samo glavni ruski tužilac.

„Nadam se da će to biti neko ko je već dokazan kao ruski patriota u najtežim vremenima za Krim“, rekla je ruska zvaničnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: