Kovačica: Brutalno pretučen profesor

Goran Herling, profesor Gimnazije "Mihajlo Pupin" u Kovačici, brutalno je pretučen u svojoj kući, u ulici Nikole Tesle, javlja 021.rs.

Izvor: 021.rs

Subota, 03.09.2016.

14:25

Kovačica: Brutalno pretučen profesor

Njegove kolege kažu da je Herlinga metalnom šipkom prebila grupa muškaraca, te da su ga tukli po glavi, telu, rukama i prstima.

"Profesor Herling je napadnut u sopstvenom domu od strane naručene bande fašista i neljudi. Bio je sav krvav i prebačen je u pančevačku bolnicu, gde mu je konstatovan potres mozga, a zbog zadobijenih povreda teško se kreće. Sav je natečen, a prsti su mu crni od prebijanja", kažu njegovi prijatelji.

Oni navode da je Herling pretučen jer se "na svoj način bori protiv opšte fašizacije društva i nepravde koju viđamo svaki dan", odnosno zbog mišljenja koje je iznosio na svom blogu, odnosno Fejsbuk stranici.

Na svom blogu oglasio se i sam Herling, koji napominje da su mu doktori rekli da se radi o težim povredama, te da ga ovim niko neće sprečavati da javno govori ono što misli.

Nadležni se za sada nisu odlasili povodom ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: