Zapaljen popularni kafić na severu Mitrovice VIDEO

Nepoznate osobe zapalile su tokom noći baštu kafe bara "Dolče vita" u severnom delu Kosovske Mitrovice. Povređenih nije bilo, ali je materijalna šteta velika.

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2016.

08:59

Zapaljen popularni kafić na severu Mitrovice VIDEO
Foto: Tanjug

Incident se dogodio oko tri sata kada su dve nepoznate osobe bacile "Molotovljeve koktele" na terasu jednog od najposećenijih mitrovačkih lokala koja je u potpunosti izgorela.

Garež se može videti svuda okolo, a izgoreli su i krov i inventar bašte. Od vatre koja je zahvatila terasu popucala su i stakla na objektu.

Prekoputa tog kafića su pripadnici Kfora i kosovske policije koji obezbeđuju most preko reke Ibar. Pripadnici kosovske policije obavili su uviđaj i započeli istragu.

Vlasnik "Dolče vite" je Saša Radisavljević iz ovog grada, koji nije želeo da komentariše incident.

Motiv napada na lokal, koji se dogodio dan nakon što je ovaj lokal posetila kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri i gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri, nije poznat.

Kafić "Dolče vita" nalazi se u blizini glavnog Ibarskog mosta koji deli grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: