Izgoreo kamion na auto-putu, normalizovan saobraćaj / FOTO

Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, kod Krnjeva, u smeru ka Beogradu, odvija se usporeno jednom saobraćajnom trakom pošto se zapalio jedan kamion.

Izvor: Beta, Tanjug

Sreda, 31.08.2016.

16:52

Izgoreo kamion na auto-putu, normalizovan saobraćaj / FOTO
Foto: Tanjug

Kako javlja Tanjugov izveštač s mesta zbivanja, očevici kažu da se zapalio kamion koji je prevozio dokumentaciju, kao i da, prema njihovim rečima, nema povređenih.

Vatrogasne jedinice su ugasile zapaljeni kamion iz kojeg se izdiže gusti, crni dim.

Foto: Tanjug
Na auto putu Niš - Beograd, ka Beogradu u blizini sela Krnjevo je normalizovan saobraćaj posle više od tri sata zastoja zbog kamiona koji se zapalio.

Uspostavljen je normalan saobraćaj u blizini naplatne stanice Velika Plana, u ataru sela Krnjevo, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.
Foto: Tanjug
Tokom gašenja zapaljenog kamiona stvorile su kolone vozila dok je vozač, turski državljanin, lakše povređen i zbrinut u bolnici u Smederevu.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
foto: B92
.
foto: B92
.
foto: B92
.
foto: B92
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: