Uhapšen zbog ubistva u BG, posedovao drogu, lažne isprave

Policija je uhapsila V.K. (25) za kojim je bila raspisana potraga Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da je pre dve godine počinio ubistvo na Vračaru.

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2016.

16:44

Uhapšen zbog ubistva u BG, posedovao drogu, lažne isprave

V. K. se tereti za krivično delo teško ubistvo i prinuda, saopštio je MUP.

Sumnja se da je V.K., u društvu više osoba, u junu 2014. godine na Vračaru fizički napao, a potom pucao u M.Ž., koji je od zadobijenih povreda kasnije preminuo.

Osumnjičeni, koji se nalazio u bekstvu, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave.

Prilikom pretresa stana u kome osumnjičeni živi, policija je zaplenila više od pola kilograma marihuane, 2,16 grama heroina, oko sedam kilograma smese paracetamola i kofeina, mikser sa tragovima heroina, pištolj, 37 komada municije, falsifikovani pasoš, ličnu kartu i vozačku dozvolu.

Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na oko milion i po dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: