Vozač poginuo na Zrenjaninskom putu, jedno dete povređeno

Kod mesta Mali Zbeg na Zrenjaninskom putu desila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo vozač automobila, a jedno dete je lakše povređeno.

Izvor: RTS

Sreda, 31.08.2016.

11:58

Vozač poginuo na Zrenjaninskom putu, jedno dete povređeno
(Foto: Thinkstock.com)

Do nesreće je došlo u 10.25, a ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca koji je poginuo na mestu udesa, kaže za RTS portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Zbog povreda, kod poginulog nije moguće konstatovati godište. Najverovatnije je reč o osobi srednjih godina.

U drugom automobilu jedno dete je sa zadnjeg sedišta preletelo na kontrolnu tablu. Njemu je odmah ukazana lekarska pomoć, a majka deteta je potpisala izjavu da ne želi da ono bude prebačeno u bolnicu.

Saobraćaj je u ovom delu grada usporen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: