Antić predao kandidaturu za lidera DS: Podržite me

Kandidat za predsednika DS Srboljub Antić pozvao je članove DS da ga podrže, pošto je njegov izborni štab predao izbornoj komisiji DS potpise za kandidaturu.

Izvor: Beta

Sreda, 31.08.2016.

19:45

Antić predao kandidaturu za lidera DS: Podržite me

Antić je na konferenciji za novinare pozvao članove DS da na izbornoj skupštini, najavljenoj za 24. septembar glasaju za opciju koja donosi promene.

"Danas smo izbornoj komisji podneli dovoljan broj potpisa za moju kandidaturu i pozivam članpove DS da izađu na izbire i podrže opciju koja donosi promene", rekao je on.

Šef Antićevog izbornog štaba Miodrag Gavrilović se zahvalio svim članovima i Opštinskim odborima DS kojisu podržali Antićevu kanidaturu.

Za mesto predsednika DS na predstojećim stranačkim izborima boriće se četiri funkcionera, a za mesto potpredsednika deset.

Centralna izborna komisija DS proglasila je do sada jedino kandidaturu Dragana Šutanovca za predsednika, a izjave o nameri da se kandiduju potpisali su i Bojan Pajtić i Zoran Lutovac.

Nameru o kandidovanju za mesto potpredsednika potpisali su Gordana Čomić, Miloš Džajić, Tamara Tripić, Jovan Marković, Igor Salak, Branislav Lečić, Nataša Vučković, Dragoslav Šumarac, Dragan Domazet i Bogdan Tatić.

Kandidat za predsednika mora da prikupi najmanje 1.000 potpisa, a za potpredsedničko mesto bar 600 potpisa podrške.

Do 4. septembra kandidati imaju mogućnost da predaju svoje kandidature Centralnoj izbornoj komisiji.

Svaki član stranke može podržati jednog kandidata za predsednika i tri kandidata za potpredsednike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: