"Blic": Vučić okupio saradnike na tajnoj lokaciji

Premijer Aleksandar Vučić razgovara s ljudima od najvećeg poverenja iz obaveštajnih službi, bezbednosnog i sektora odbrane na nepoznatoj lokaciji, javlja "Blic"

Izvor: Blic, Tanjug

Sreda, 31.08.2016.

15:04

Foto: Tanjug, arhiva

Tema nije poznata, ali ni sastanak nije formalan, jer na njemu nema nikoga u koga Vučić nema apsolutno poverenje, dodaje dnevnik na svom sajtu.

"Blic" pretpostavlja da se razgovara o odnosima u regionu, pre svega sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, ali i o sve češćim provokacijama albanskih zvaničnika na severu Kosova.

Dnevnik ističe da informaciju u Kabinetu premijera niko nije želeo ni da potvrdi, niti da negira.

Vučić i predsednik Tomislav Nikolić razgovaraće sutra u Beogradu sa političkim predstavnicima Srba iz BiH o stavu Saveta za implementaciju mira da Banjaluka treba da odustane od referenduma o Danu Srpske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: