CG: Incident ispred Skupštine; Ministar: Policijski puč

Nekoliko radnika crnogorskog Kombinata aluminijuma i policajaca, povređeni su prilikom pokušaja nasilnog ulaska radnika u zgradu Skupštine Crne Gore.

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2016.

19:22

Default images
Thinkstock

Kako javljaju crnogorski mediji, oni su povrede zadobili kada je policajac u civilu, pripadnik obezbeđenja Skupštine Crne Gore upotrebio suzavac.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Goran Danilović rekao je da će pokrenuti disciplinski postupak protiv direktora Uprave policije Slavka Stojanovića zbog ovog incidenta.

Kako je naveo, tim povodom je zatražio sastanak sa premijerom Milom Đukanovićem i istakao da je iz medija saznao o svemu, bez obzira na to što, kako kaže, po zakonu mora da bude obavešten da se sprema protivzakonit ulazak u parlament.

Dodaje da je izostala bilo kakva komunikacija između direktora policije i ministra, uz napomenu da ako o tome niko od nadređenih nije znao ništa, onda je u pitanju policijski puč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: