Predizborna anketa: Milanović profitira na vređanju Srbije

Prema rezultatima predizborne ankete, koja je u toku na portalu Index.hr, za četiri dana prikupljeno je 59.000 glasova.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.08.2016.

19:32

Predizborna anketa: Milanović profitira na vređanju Srbije
Getty Images

Samo 12 dana pre izlaska na vanredne parlamentarne izbore, na prvom mestu je Narodna koalicija Zorana Milanovića sa 31 posto glasova.

Slede HDZ/HSLS-ova koalicija Pametno s 13 posto, na trećem mestu je Živi zid s 12 posto, na četvrtom Most s 11, a na petom mestu su neodlučni, odnosno oni koji neće glasati ni za koga, sa osam posto glasova.

Šesto mesto dele Koalicija za premijera i Domovinska koalicija, s tri posto glasova. Sedmo dele IDS i Koalicija Nema prodaje, s dva posto, dok po jedan odsto glasova imaju HDSSB/HKS, Koalicija Pomak, Hrvatski laburisti i Blokirani.

Posetioci sajta su, navodi ovaj portal, očekivano, najviše komentarisali najveće hrvatske političke stranke - HDZ i SDP.

U jednom od tih komentara se kaže:

"Nažalost, ja mogu glasati za bilo koga ali su davnih dana HDZ i SDP zakupili svoje glasove i svestan sam da će te dve opcije dobiti najviše glasova, bez obzira koliko oni krali, varali svoje građane, radili za interes kapitalista, fiškala i drugih manjih dobrostojećih skupina, jer njih ne zanimaju obični građani ove države. Žalosno je, ali isto ti građani će kao ovce i dalje slepo davati njima glasove, ali jedino što me veseli je to što će i nakon ovih izbora ponovo se naći u pat poziciji i neće moći složiti vladu i tako ćemo nastaviti tonuti. Ah, verovatno moramo dodirnuti samo dno da građani shvate da se treba nešto menjati. Ja ću izaći na izbore i glasati, ali ne za SDP i HDZ već za onoge koji nisu krali, nego su svojim telima branili svoje sugrađane od mafije", naveo je jedan od posetilaca Indeksovog portala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: