Kako je izgledala vežba policija Srbije i Srpske / VIDEO

Na graničnom prelazu Trbušnica kod Loznice održana je združena antiteroristička vežba policija Srbije i Republike Srpske.

Izvor: B92

Nedelja, 28.08.2016.

19:15

Kako je izgledala vežba policija Srbije i Srpske / VIDEO
Tanjug

Tokom vežbe, kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik RS Milorad Dodik, pripadnici dveju policija su “pokazali snagu i obučenost u borbi protiv terorizma i spremnost da odgovore na sve bezbednosne izazove”.

Vežba je počela intoniranjem himne "Bože pravde", a u njoj učestvuje oko 200 pripadnika dveju policija, oko 50 vozila i po pet letelica i plovila.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je ranije da je cilj zajedničke vežbe pokazivanje snage i obučenost u borbi protiv terorizma, kao i da se vežbom ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine.

Opširnije u videoprilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: