Sigal kod Lukašenka, dobio šargarepu i lubenice VIDEO

Stiven Sigal u poslednje vreme ređe glumi, a mnogo češće se viđa s političarima - nakon poseta Rusiji i Srbiji, akcioni heroj je stigao i u Belorusiju.

Izvor: B92

Petak, 26.08.2016.

10:59

Sigal kod Lukašenka, dobio šargarepu i lubenice VIDEO
Foto: Getty Images

Srpski državljanin, koji je Novu godinu dočekao sa svojim bendom ispred Narodne skupštine u Beogradu, sada je otišao u Minsk na razgovore sa softverskom kompanijom Vorgejming, koja stoji iza popularne video-igre World of Tanks, ali je usput dobio poziv da dođe u vikendicu predsednika Aleksandra Lukašenka.

Sigal, između ostalog prijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina i neko ko bi trebalo da pomogne u obuci srpskih specijalaca, bio je oduševljen beloruskom prirodom, a da je i okusi pobrinuo se njegov domaćin, koji mu je na poklon dao sveže izvađenu (i očišćenu) šargarepu, kao i dve krupne lubenice.

Osim toga, Sigal je dobio i jednu knjigu sa posvetom, kao i nekoliko tradicionalnih beloruskih proizvoda.

Za uspomenu je na svom telefonu sačuvao i fotografiju sa Lukašenkom i njegovim sinom.

Kako je saopšteno iz predsedničkog kabineta, Sigal je "oduvek želeo da upozna Lukašenka".

Sigal je inače drugi glumac koji je boravio na Lukašenkovom imanju, a prošle godine je tokom žetve tamo bio još jedan prijatelj istočnoevropskih političara Žerar Depardje, koji je od predsednika i dobio kratku lekciju u ručnom košenju.

Inače, Sigal ima istočne korene, jer mu je baka iz Vladivostoka, a deda iz Ukrajine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: