Snimak hapšenja, osumnjičeni vikao "Zovite policiju" VIDEO

Policija je nakon opsade koja je trajala 18 časova uhapsila osobu osumnjičenu za učešće u pucnjavi u Bloku 45, a objavljen je i snimak hapšenja.

Izvor: B92

Petak, 26.08.2016.

15:03

Default images
Foto: Tanjug

Muškarac je uhapšen nedaleko od zgrade koja je bila blokirana cele noći i čitavog jutra, a prilikom hapšenja, koje su izveli inspektori u civilu, vikao je "Pozovite policiju".

Nezvanično, on je uhapšen kada je pokušao da pobegne nakon skoka kroz prozor sa prvog sprata, saznaje B92.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni A. S. (44) osuđivan je zbog pljačke na 5,5 godina zatvora, a nedavno je došao iz Brazila, pišu "Večernje novosti".

Opsadno stanje počelo je u četvrtak u 20h kada je muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW počeo da puca iz vozila i automobilom udarao u druge automobile u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Nakon toga je utrčao u zgradu, koju je policija pretresala celu noć.

Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: