BG: Četiri saobraćajke, osmoro povređeno

U četiri saobraćajne nesreće, koje su se dogodile tokom noći i jutros u Beogradu, osam osoba je povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Petak, 26.08.2016.

07:48

BG: Četiri saobraćajke, osmoro povređeno
Foto: Tanjug

U udesu, koji se dogodio u 03.54 časova kod broja 55 u ulici Braće Srnić na Voždovcu, povređeno je pet osoba, a na lice mesta su poslate dve lekarske ekipe.

Prva ekipa prevezla je na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" tri osobe muškog pola, starosti 18, 12 i 15 godina, i devojčicu (15), dok je druga lekarska ekipa odvezla osobu muškog pola (55) u Urgentni centar.

Jedan mladić (19), motociklista, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u 20.59 časova u naselju Pinosava, Beli Potok, i on je prebačen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U udesu, koji se dogodio u 20.47 časova na uglu ulica Antifašističke borbe i Bulevara Zorana Đinđića, povređena je osoba muškog pola (64), i prevezena u Urgentni centar, ali nema naznaka da je reč o težoj traumi.

Jedna osoba ženskog pola (27) povređena je u 20.55 časova u saobraćajnoj nesreći na uglu Nemanjine i Savske ulice, i prevezena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

U Beogradu se u 22.44 časova u Bulevaru oslobođenja, kod broja 56, dogodila još jedna saobraćajna nesreća, nakon koje je muškarac u alkoholisanom stanju, ali bez povreda, prevezen na Vojno-medicinsku akademiju (VMA).

Hitna pomoć protele noći je intervenisala 97 puta, od kojih 22 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, u kojima nijedna osoba nije teže povređena, a Hitna pomoć je intervenisala 161 put, od kojih 70 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: