Danas: Pavićević napustio Novu stranku

Bivši potpredsednik Nove stranke Vladimir Pavićević napustio je partiju Zorana Živkovića, tvrde izvori lista "Danas" u opozicionim krugovima.

Izvor: Danas

Četvrtak, 25.08.2016.

14:19

Danas: Pavićević napustio Novu stranku

Pavićević nije demantovao ni potvrdio da je istupio iz Nove, rekavši kratko da je van Beograda.

Štampa je tokom leta spekulisala da bi Pavićević mogao da pređe u Demokratsku stranku ukoliko je preuzme Dragan Šutanovac.

Prema tim navodima, Pavićević bi u tom slučaju u DS preuzeo neku istaknutu poziciju, a zauzvrat on je savetima podržao Šutanovčevu kampanju.

Mediji su preneli i Pavićevićevu izjavu tim povodom da Šutanovac zaslužuje podršku, ali da za njega glasaju članovi DS, a ne on.

Deo političke javnosti, posebno na društvenim mrežama, s velikim odobravanjem pratio je politički angažman Vladimira Pavićevića. Na aprilskim parlamentarnim izborima on se našao na 35. mestu liste DS, a sigurno prolazno mesto pripalo je Zoranu Živkoviću.

Tada je izjavio za "Danas! da je i biti 35. na listi Demokratske stranke izazov i da će dati sve od sebe da DS osvoji što više glasova.

Međutim, odmah posle izbora, Pavićević je obavestio Živkovića o odluci da se povuče sa stranačkih funkcija i njih dvojica su porazgovaravši, doneli odluku da Pavićević obavesti medije i javnost o tome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: