Kako izgleda Amatriče posle razornog zemljotresa VIDEO

Više desetina osoba je izgubilo život u zemljotresu koji je pogodio centralnu Italiju, više od stotinu se vodi kao nestalo, a grad Amatriče je potpuno razoren.

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2016.

09:45

Kako izgleda Amatriče posle razornog zemljotresa VIDEO
screenshot

Zvaničnici strahuju da bi broj žrtava mogao da bude mnogo veći, s obzirom na to da su srušene mnoge zgrade i da su ljudi ostali zatrpani.

Brojne spasilačke ekipe nalaze se na mestu potresa, a italijansko Ministarstvo odbrane je saopštilo da će poslati i vojsku.

Na fotografiji koju su objavili lokalni mediji vidi se kako iz helikoptera izgleda grad Amatriče koji je sav u ruševinama.

Spasilački timovi su u potrazi za ljudima koji su ostali pod ruševinama.

Zemljotres koji je pogodio centralnu Italiju bio je jačine 6,2 stepena po Rihteru, a nakon toga osetilo se još nekoliko manjih potresa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: