Ne da(vi)mo BG:Protest zbog prinudnog iseljavanja porodice

Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" saopštila je da će u petak, 26. avgusta organizovati protest protiv prinudnog iseljavanja porodice Timotijević.

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2016.

22:42

Ne da(vi)mo BG:Protest zbog prinudnog iseljavanja porodice
Thinkstock

Oni će biti iseljeni iz njihove kuće radi nastavka izgradnje projekta "Beograd na vodi", navodi se u saopštenju inicijative.

Inicijativa je pozvala građane da u petak u 10 časova "pokažu solidarnost s porodicom Timotijević i da nadležnima i njihovim izvršiteljima poruče da je krov nad glavom običnih građana važniji od profita nekolicine".

"Suprotstavili smo se organizovanom nasilju rušitelja pod maskama, suprotstavimo se i nepravdi nasilnika sada kada su maske pale", navela je inicijativa.

Poslednja kuća nalazi se na biciklističkoj obilaznici na 600 metara od tramvajskog mosta kada se krene ka Adi Ciganliji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: