AMSS upozorava: Očekuju se gužve na putevima

Na putevima se očekuje pojačan saobraćaj karakterističan za prvi dan vikenda, na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima očekuju se veća zadržavanja.

Izvor: Beta

Subota, 20.08.2016.

08:37

AMSS upozorava: Očekuju se gužve na putevima
Tanjug

To je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Veći priliv vozila iz pravca Bugarske i velika opterećenost na autoputu usloviće duža zadržavanja i na graničnom prelazu sa Mađarskom i Hrvatskom.

Prema podacima Uprave granične Policije, na prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko dva sata, pa AMSS savetuje korišćenje alternativnih prelaza Bački Breg i Kelebiju. Za putnička vozila od 07.00 do 19.00 časova otvoreni su i prelazi Horgoš II, Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

Na prelazu s Hrvatskom Batrovci na izlazu iz Srbije zadržavanja su oko dva sata, pa se preporučuje altarnativni prelaz Šid koji vodi ka Vinkovcima.

Na prelazima sa Crnom Gorom zadržavanja su oko 30 minuta, osim na prelazu Gostun gde se na izlazu čeka oko sat vremena.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok zadržavanja su trenutno oko 10 minuta, dok na ostalim rampama nema zadržavanja.

Zbog klizišta koje se juče pokrenulo na delu puta Perućac-Rasište saobraćaj je u prekidu.

Na autoputu E-75, Novi Sad - Subotica, na prvom kilometru posle isključenja za Novi Sad zbog radova u desnoj saobraćajnoj traci, za saobraćaj će biti otvorena samo leva traka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: