Bivši fudbaler davio oca, izdalo ga srce posle elektrošoka

Policija je upotrebila elektrošoker na bivšem fudbaleru Dalijenu Etkinsonu pošto je dobila dojavu da on preti da će ubiti svog oca.

Izvor: B92

Utorak, 16.08.2016.

10:32

Bivši fudbaler davio oca, izdalo ga srce posle elektrošoka
Getty Images

Brat nekadašnjeg igrača nekoliko engleskih i svetskih klubova je rekao da je 48-godišnjak, koji je kasnije preminuo od posledica udara elektrošokera, bio u potpunom delirijumu, da je otkačio pumpu za dijalizu i da je pretio da će ubiti oca.

Etkinson je preminuo 90 minuta posle intervencije policije od posledica srčanog udara, a poslednjih godina je imao velikih zdravstvenih problema, otkazivali su mu bubrezi, a i srce mu je oslabilo, zbog čega je, kako kaže njegov brat Kenroj, bio veoma depresivan.

“Moj brat je izgubio razum, bio je u maničnom i depresivnom stanju. Iskidao je pumpu, krv je počela da šiklja, a potom je uhvatio našeg 85-godišnjeg oca za vrat i pretio je da će da ga ubije. Rekao je da je već ubio mene, brata i sestru i da je došao po njega. Nije bio sasvim svoj“, rekao je Kenroj.

Rođak preminulog bivšeg fudbalera Fabijan Etkinson je rekao da je policijska ekipa trebalo odmah da pozove Hitnu pomoć posle aktiviranja elektrošokera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: