Vulin: Je l' se Mihajlović hvali ili žali zbog 5. oktobra?

Ministar za rad Aleksanar Vulin istakao je da mu nije jasno da li se Zorana Mihajlović hvali da je 5. oktobra bila ispred Skupštine ili žali zbog toga.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 15.08.2016.

19:53

Vulin: Je l' se Mihajlović hvali ili žali zbog 5. oktobra?
Foto: Tanjug

"Građani Srbije su vođe paljenja Skupštine Srbije poslali u duboku opoziciju. Nisam siguran da gospođa Mihajlović želi da deli sudbinu svojih petooktobarskih drugova”, istakao je Vulin.

Zorana Mihajlović je ranije danas izjavila da ne misli ništa lepo o nekadašnjem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću, jer je "sa ostalim nacionalistima na svim stranama prouzrokovao samo rat i ljudske patnje".

Ona je sadašnjem lideru Socijalističke partije Srbije i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću poručila da bi prošlost trebalo da ostavi istoričarima, a energiju uloži u izgradnju pristojne zemlje.

“Pretpostavljam da je linčovanje Milanovića, uz paljenje Skupštine, pljačku slika i uništavanje izbornog materijala, razlog za stid, a nikako za ponos. Ovo je verovatno najbolji dokaz da samo Aleksandar Vučić može da nas drži na okupu i usmeri ka boljoj Srbiji", naveo je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: