Objavljen snimak kobnog skoka Slovenca u Drinu / VIDEO

Gradska uprava Zvornika je saopštila da je skakač Andrej Beuc iz Slovenije stradao prilikom skoka s mosta u Drinu.

Izvor: B92

Nedelja, 07.08.2016.

23:41

Objavljen snimak kobnog skoka Slovenca u Drinu / VIDEO

Profesionalni padobranac je skočio s visine od 20 metara, najpre je izronio iz vode, a potom je nestao.

Organizovanje i finansiranje ronilačkih i spasilačkih timova prilikom današnjih skokova bilo je u nadležnosti opštine Mali Zvornik, koja je angažovala licencirane ronioce i spasioce iz Beograda, saopštila je Gradska uprava Zvornik, koja je skokove organizovala zajedno s opštinom Mali Zvornik.

"Organizatori su preduzeli sve neophodne aktivnosti da bi ovaj događaj protekao onako kako treba. Svi skakači su pre skokova potpisali izjave da skaču na sopstvenu odgovornost i bili su upoznati sa vremenskim prilikama koje su danas bile u Zvorniku", navedeno je u saopštenju.

Skakač iz Kragujevca Marko Pavlović, koji je bio na zvorničkom mostu i spremao se na skok, rekao je da je ovo ekstreman sport i da svi skaču na sopstvenu odgovornost.

Nakon što telo bude pronađeno i nadležni organi obave istragu, iz Gradske uprave navode da će se znati uzrok smrti. Zbog tragičnog događaja odgođeni su za danas najavljeni sadržaji "Zvorničkog leta".

UPOZORAVAMO, SNIMAK MOŽE UZNEMIRITI OSETLJIVIJE OSOBE

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: