AMSS upozorava: Na svim putevima pojačan saobraćaj

Na svim važnijim putnim pravcima u zemlji saobraćaj će biti pojačan, posebno na koridoru 10 i na putevima ka Crnoj Gori, saopštio je AMSS.

Izvor: B92

Sreda, 03.08.2016.

07:57

AMSS upozorava: Na svim putevima pojačan saobraćaj
Tanjug

Prema podacima Uprave Granične policije, na terminalima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta, osim na prelazu Batrovci ka Hrvatskoj i Horgoš ka Mađarskoj, gde se na ulazu u Srbiju čeka od 30 do 60 minuta.

Do 15. avgusta, od 07.00 do 17.00 časova, saobraćaj će zbog radova biti obustavljen u Ulicama Karađorđevoj i Živojina Mišića u Kosjeriću i biće preusmeravan na druge gradske ulice.

Saobraćaj će do 31. avgusta biti obustavljen i na raskrsnici Salakovac, zbog radova na izgradnji kružnog toka.

U toku su radovi na popravci kolovoza i sanaciji klizišta na deonici Dubnica - Bobovo, gde se vozila preusmeravaju na slobodnu kolovoznu traku.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji dogodilo se 118 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe poginule, a 49 povređeno.

U Beogradu se u utorak dogodilo 58 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 10 ljudi povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: