Pucnjava u centru Prištine, 40 povređeno u stampedu

Više od 40 osoba povređeno je u stampedu koji je usledio posle pucnjave u centru Prištine, gde je u toku bio lokalni "Birfest", saopštila je kosovska policija.

Izvor: Beta

Petak, 29.07.2016.

23:51

Default images

Pucnjava je usledila sinoć, posle svađe. Jedna osoba povređena, javlja RTS.

Povređeni su zatražili pomoć u bolnici, a prema navodima lekara i policije povrede su nastale tokom paničnog bega sa trga u centru Prištine, u blizini hotela "Grand".

Prištinski mediji navode da je posle pucnjave na gradskom trgu vladao pravi haos, a nekoliko ljudi ostalo je bez svesti da leži na pločniku.

Policija je ubrzo nakon pucnjave zatvorila trg i saopštila da je posle intervnecije pronađen mladić ranjen iz oružja.

Među organizatorima festivala piva u Prištini kažu da se radi o malom incidentu, između dvoje mladih ljudi, prenosi RTS.

Enđeljuša Ljatifi, koorganizator festivala prepričala je da je nakon pucnjave usledila panika u publici.

"Nema velikog incidenta. Ali čak i mali incident u takvim slučajevima može izazvati haos kao večeras", rekla je Ljatifi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: