SNP: Srpski narod pred izazovima kao 1941. i 1991.

Srpska narodna partija saopštila je da je u poslednjih nekoliko dana u toku orkestrirana i histerična antisrpska kampanja.

Izvor: Tanjug

Subota, 30.07.2016.

10:34

SNP: Srpski narod pred izazovima kao 1941. i 1991.

Kako navode, "ratni zločinci i nastavljači njihove neonacisticke ideologije u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini" pokušavaju da destabilizuju Srbiju i čitav region.

Ako Bakir Izetbegović uporedi Republiku Srpsku i Sandžak, ako sud bošnjačkom krvniku Naseru Oriću ukine mere zabrane, a sudovi u Hrvatskoj oslobode ustašu Branimira Glavaša i ponište presudu kardinalu Alojziju Stepincu, onda je jasno da se Srbija i srpski narod nalaze pred velikim istorijskim izazovima, kao 1941. i 1991. godine, dodaje se u saopštenju.

SNP zato poziva sve političke stranke i čitav narod na nacionalno jedinstvo kako bi se obezbedila zaštita ključnih državnih i nacionalnih interesa Srbije, jer je očigledno da nastavljači ideologije NDH, kao i džihadističke zelene transverzale Alije Izetbegovića, postaju kreatori zvanične politike Hrvatske i BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: