Težak udes na Ibarskoj, dve žrtve

Dva mladića su poginula, a dva su povređena u sudaru dva automobila na Ibarskoj magistrali, kod nasilja Rušanj, navode iz Hitne pomoći.

Izvor: Tanjug

Subota, 30.07.2016.

08:25

Default images

Udes se dogodio u 05.19 časova, a na lice mesta su poslate tri ekipe Hitne pomoći, od kojih je jedna samo mogla da konstatuje smrt dvojice mladića, starih između 20 i 25 godina.

Druga dva mladića, starih 25 i 28 godina, zadobila su teške traume i prevezena su na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 22.54 časova na aerodromskom putu, ka autoputu, kod muzeja, povređena su dva muškarca, starosti od 41 i 24 godine, i jedna ženska osoba (27), i prebačeni u Kliničko-bolnički centar Zemun (KBC Zemun).

Dve osobe ženskog pola, starosti od 58 i 40 godina, povređene su 21.03 časova u udesu u Tošinom bunaru, kod bazena, i odvezene u KBC Zemun.

Još jedna osoba ženskog pola (43) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 19.14 časova na autoputu za Zagreb kod Sava Centra i prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas u 02.32 časa primila poziv da je u Dečanskoj ulici, pri ulazu u tunel, došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao motociklista, ali on nije zatečen na licu mesta.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 129 puta, od kojih 35 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i psihijatrijski bolesnici.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 161 put, od kojih 52 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: