PS: Pajtić pljuvao Srbiju samo Elvisu i Rokiju

Nervozan što još uvek nije na Brionima, lider DS Bojan Pajtić pokušava da nanese štetu svojoj zemlji, ovaj put u SAD, saopštio je Pokret socijalista

Izvor: Tanjug

Subota, 30.07.2016.

15:42

PS: Pajtić pljuvao Srbiju samo Elvisu i Rokiju

"Žaliti se strancima na zemlju kojom je do juče vladao dokaz je da Pajtić Srbiju doživljava kao plen. Za njega postoje samo dve opcije ili će Srbijom vladati ili ta Srbija mora biti kažnjena zato što on nije na vlasti", ističe se u saopštenju.

"Srećom, Pajtićev ugled je takav da je pljuvanje Srbije mogao da podeli samo sa Kipom slobode i imitatorima Elvisa Prislija i Rokija Balboe. Sve ostale značajne ličnosti i institucije u SAD nisu imale vremena za njega, kao što više ni građani Srbije nemaju vremena da slušaju Pajtićeve laži", napominje Pokret socijalista.

Pajtić je prethodno izjavio da nema opravdanja za odugovljačenje sa formiranjem Vlade Srbije kada jedna lista ima većinu u Skupštini Srbije.

"Postoji bojazan koja provejava kod naših sagovornika ovde (u SAD) da Srbija u određenom smislu menja kurs, postoji nelagoda posebno kod američkih sagovornika zbog činjenice da je mandatar nedelju dana posle izbora išao u Kremlj", rekao je on za Glas Amerike.

Lider DS je rekao i da se "saopštenje Kremlja da se očekuje da u Vladi budu predstavnici onih stranaka odnosno pojedinci koji podržavaju dobre odnose sa Rusijom ovde smatra neprimerenim mešanjem u unutrašnje poslove Srbije".

Pajtić inače boravi u SAD zbog Nacionalne konvencije Demokratske stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: