Selaković: Neće biti smak sveta ako ne budem ministar

Ministar pravde u tehničkoj Vladi Srbije Nikola Selaković izjavio je da neće biti smak sveta ukoliko da mandatar Vučić ne izabere za ministra u novoj vladi.

Izvor: B92

Subota, 30.07.2016.

11:39

Selaković: Neće biti smak sveta ako ne budem ministar
Foto: Tanjug

Kako kaže, ako bude opet ministar biće mu čast i trudiće se da svaki posao obavlja kako treba.

Selaković je novinarima prilikom obilaska renovirane zgrade u Katanićevoj, gde je je nedavno preseljen Apelacioni prekršajni sud, rekao da je najlepša i najčasnija stvar raditi za svoju otadžbinu.

On kaže da je to imao prilike za ove četiri godine i da je to radio na najbolji mogući način.

Selaković je rekao da je kao i u svakom poslu bilo grešaka i propusta jer ko radim, taj i greši.

"Kao neko ko živi na Vračaru i redovno odlazi u Hram Svetog Save, ja ću svakoga dana, makar od sutra ne bio ništa, da budem ponosan kada prođem pored ove dve zgrade u Katanićevoj, koje su urađene dok je Aleksandar Vučić bio premijer, a ja ministar pravde. Za mene je to mnogo važna stvar", rekao je Selaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: