Slupani "audi" imao nalepnicu Vlade "sa pijace"?

Detalj sudara crnog "audija" i tramvaja u Nemanjinoj koji je privukao najviše pažnje jeste nalepnica Vlade Srbije na prednjem staklu putničkog vozila.

Izvor: Blic

Petak, 29.07.2016.

09:41

Default images
Foto: Thinkstock

Iako su očevici i mediji naveli da je u pitanju vozilo državnih organa Srbije, iz MUP-a su to nešto kasnije demantovali i naveli da je utvrđeno da je vozilo privatno.

Kako piše "Blic", u pitanju je lažna nalepnica Vlade Srbije, a vozač Milan D. za koga se navodi da je funkcioner SPS je, tvrdi list, rekao policiji da ju je "kupio na pijaci".

"Ja sam vlasnik privatne firme. Prosto, trebalo mi je. Lakše se svuda krećem po gradu sa njom i parkiram", citira se njegova izjava sa uviđaja.

Istovremeno, mediji su nakon sudara objavili i da je vozač, koji je sa još jednom osobom iz automobila zbog povreda prebačen u Urgentni centar, pre udesa boravio u "nekom od ministarstava".

"Blic" piše da će protiv vozača biti podnete prijave i zbog sudara i zbog nalepnice, kao i da u Vladi Srbije nisu iznenađeni zbog nalepnice.

"Proveravali smo, nije je dobio od državnih organa. Međutim, nije retkost da se nalepnice, rotacije i mnoge druge stvari kupuju na pijacama i zloupotrebljavaju", kaže sagovornik lista.

Crni "audi" sudario se u četvrtak sa tramvajem na liniji 9 na uglu Nemanjine i Balkanske u centru Beograda, kada dve osobe su povređene.

Na toj raskrnici vozila u Nemanjinoj imaju obavezan pravac kretanja pravo ili desno što je jasno označeno signalizacijom - saobraćajnim znacima i strelicama na asfaltu, a "audi" je nedozvoljeno radio polukružno skretanje preko dva para tramvajskih šina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: