Putevi Srbije: Očekuje nas najfrekventniji vikend u godini

JP "Putevi Srbije“ u saopštenju apeluje na maksimalan oprez i strpljenje vozača, s obzirom da nas, kako se navodi, očekuje najfrekventniji vikend u godini.

Izvor: Tanjug

Petak, 29.07.2016.

22:42

Default images
Foto: Thinkstock

Uprkos neprestanom radu svih naplatnih kućica, angažovanju svih zaposlenih, ručnom deljenju kartica, ovog vikenda se očekuju veće gužve na naplatnim rampama, navodi se u saopštenju.

Veliki broj turista, pre svega iz Zapadne Evrope, Turske i drugih država odlučili su da za tranzit, u odlasku i povratku sa turističkih destinacija, pre svega u Grčku i iz Grčke koriste našu državu i puteve, što ukazuje na kvalitet saobraćaja, niske cene putarina i bezbednost saobraćaja.

Čak i sa rekordnim brojem vozila na srpskim putevima vreme čekanja na naplatnoj rampi „Bubanj potok““ je duplo kraće, prosečnih 45 minuta dok se sa elektronskom naplatom prolazi za manje od 10 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: