DJB: Ostavka Rašković Ivić primer principijelnog ponašanja

Pokret Dosta je bilo navodi da je odluka Sande Rašković Ivić da podnese ostavku na mesto predsednice DSS primer principijelnog ponašanja političara.

Izvor: B92

Petak, 29.07.2016.

17:04

DJB: Ostavka Rašković Ivić primer principijelnog ponašanja

"Ovo je retkost da u Srbiji političar ispolji doslednost principima i integritet, pogotovo kad je cena odstupanje sa neke rukovodeće funkcije", navedeno je u saopštenju.

Taj pokret je podsetio i da neće sarađivati ni sa jednom strankom koja ulazi na bilo kom nivou u koalicije sa SNS, pa tako neće sarađivati ni sa DSS "sve dok" je ta stranka u koaliciji sa SNS u beogradskim opštinama Vračar i Voždovac.

"DSS je ulaskom u lokalne koalicije sa SNS izneverio poverenje svojih glasača koji sigurno nisu glasali za trgovinu osnovnim predizbornim obećanjima. Nadamo se da će deo DSS koji je doneo odluku o saradnji sa SNS na lokalu preispitati i promeniti i tako poslušati stav Sande Rašković Ivić", saopštio je Dosta je bilo.

Sanda Rašković Ivić podnela je ranije danas ostavku na mesto predsednice DSS zbog načelnog neslaganja oko formiranja lokalnih koalicija, naročito u centralnim beogradskim opštinama u kojima je koalicija napravljena sa SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: