Ponovo kolone: Na Horgošu se čeka sat, na Batrovcima dva

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačanog intenziteta, a najduže zadržavanje putničkih vozila je na prelazu Batrovci s Hrvatskom, gde se čeka oko dva sata.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2016.

07:49

Ponovo kolone: Na Horgošu se čeka sat, na Batrovcima dva
Foto: Thinkstock

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom punička vozila čekaju oko sat vremena, dok su na ostalim prelazima zadržavanja oko 30 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Prema podacima Uprave grnaične policije, saobraćaj će zbog radova na prelazu Batrovci - Bajakovo, sa hrvatske strane granice, biti obustavljen od 9.00 do 10.00, pa se kao alternativni prelazi preporučuju Šid, Šot, Bačka Palanka, Bogojevo ili Bezdan.

AMSS je vozačima savetovao da se dobro informiš o putevima kojima treba da se kreću, kako bi izbegli deonice na kojima se izvode radovi, kako se ne bi stvarale duže kolone i zadržavanja.

Očekuje se da će danas biti toplo vreme, sa najvišom temperaturom do 34 stepena, ali se sredinom dna na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima Srbije očekuje promenljivo oblačno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije juče se u Srbiji dogodilo 80 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a 53 su povređene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: