Izetbegović dolazi u Novi Pazar

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović prisustvovaće sutrašnjem obeležavanju 26. godišnjice rada SDA Sandžaka u Novom Pazaru.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2016.

11:22

Izetbegović dolazi u Novi Pazar
Foto: Tanjug

Izetbegović, koji je i lider Stranke demokratske akcije BiH, predsedavaće sastankom Koordinacije SDA iz regiona, koji čine i SDA iz Hrvatske, Makedonije, SDA Kosova i Bošnjačka stranka Crne Gore.

Kako je saopšteno, Izetbegović, kao i ostali gosti iz regiona, prisustvovaće i svečanoj skupštini SDA Sandžaka, koja će biti održana povodom obeležavanja 26. godišnjice rada te bošnjačke partije.

U okviru posete Novom Pazaru Izetbegović će se, u svojstvu predsedavajućeg Predsedništva BIH, sastati i sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem, a iz lokalne samouprave su za Betu nezvanično rekli da je u pitanju protokolarna poseta, koja će kratko trajati.

Izetbegović će prisustvovati i svečanoj sednici Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV), koja se organizuje povodom njegove posete.

Kako pišu "Večernje novosti", Izetbegović ovim činom "planira diplomatski skandal", jer o tome nije obavestio Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: