Vlasnik psa: Taksista krišom snimao; Pas živ, nije zdrav

Vlasnik čijeg je psa pre nekoliko dana udario taksi tvrdi da ga je jedan taksista snimao krišom ispred policijske stanice, kako bi dokazao da je pas zdrav.

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

22:29

Vlasnik psa: Taksista krišom snimao; Pas živ, nije zdrav
screenshot

Fotografije povređenog psa kojeg je na pešačkom prelazu pregazio taksista obišle su društvene mreže, a vlasnik je naveo da je pas “živ, ali ne i zdrav“.

Vlasnik psa Igor Savić objavio je na Fejsbuku da ga je jedan od vozača Beogradskog poslovnog taksija krišom snimao ispred policijske stanice u Savskoj ulici.

Snimak je, kako navodi, napravljen bez njegovog znanja i dat da se objavi na jednom portalu uz izvinjenje.

“Beogradski poslovni taski još jednom izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja, izvinjava se vlasniku ljubimca i obaveštava javnost da su se svi vozači "fijat multipli" sive boje danas odazvali pozivu nadležnih organa koji su izvršili uviđaje na vozilima. Takođe, želimo da pokažemo snimke povređenog ljubimca, koji su načinjeni danas tokom popodneva“, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: