FBI: Kamiondžija nam probio ogradu, povredio samo sebe

FBI je saopštio da je vozač teretnog kamiona probio vozilom zaštitnu ogradu kancelarija ove bezbedbosne agencije u Pitsburgu.

Izvor: B92

Utorak, 26.07.2016.

21:22

FBI: Kamiondžija nam probio ogradu, povredio samo sebe
Foto: Tanjug

Kako navode, vozač je tada samo sebe povredio, a deluje da to što se desilo "nema veze sa terorizmom".

AP prenosi da je utvrđeno da je vozač poreklom iz savezne države Ohajo, a specijalni agent FBI Gregori Hib je kazao da se nada da bi vlasti uskoro mogle da objave više informacija o vozaču koji je prebačen u bolnicu.

Hib je naveo da su agenti pretražili kamion i da nisu pronašli bilo kakav eksploziv ili drugo oružje koje bi ukazivalo na to da je vozač želeo da napadne zgradu FBI.

Navodi se da je primećeno kako kamion ide nepravilnom putanjom i da je zbog toga vozilo u blizini kancelarija FBI zaustavio saobraćajni policajac na motoru.

Vozač mu je rekao da planira da probije kapiju i onda nastavi da još malo vozi što je i učinio. Kamion su zaustavile bezbednosne barijere postavljene za sprečavanje neovlašćenog ulaska vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: