Udes na Novom obrenovačkom putu, povređeno četvoro dece

Pet osoba, među kojima je četvoro dece, lakše je povređeno sinoć u saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Utorak, 26.07.2016.

07:25

Default images

Ona je precizirala da se udes dogodio u 23.40 i da su na lice mesta izašle dve lekarske ekipe koje su prevezle decu na Urgentni centar, a jednu odraslu osobu na Institut za ortopediju Banjica.

"U pitanju su lakše povrede", naglasila je Macura.

U udesu u 20.39 na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka povređena je muška osoba koja je prevežena na Urgentni centar.

Jedan motociklista lakše je povređen u nesreći na uglu Gospodara Vučića i Subotičke u 19.07 i prevežen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 114 intervencija od čega 21 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, dodala je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeležena ukupno 141 intervencija Hitne pomoći od čega 48 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: